Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس استان مازندران- سرویس اجتماعی| بازدید یک روزه عضو کمیسیون امنیت مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران ارشد و معاونان شرکت از کارخانه صنعتی بهپاک در حالی برگزار شد که امسال با توجه به شعار سال رهبری " تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها" یکی از برنامه‌های مهم تولیدکنندگان تلاش برای توسعه و جهش تولید داخلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که رهبری امسال هم همچون همیشه با انتخاب نام و شعار سال، دغدغه تولید داخلی را بار دیگر به مردم و مسؤولان گوشزد کرده‌اند؛ همچنان نبود زیرساخت‌های مناسب برای تولیدکنندگان، عدم حمایت از تولید و تولیدکننده توسط برخی از مسؤولان و مواد اولیه دغدغه اصلی تولیدکنندگان است.

۳ ماه از سال را با شعار سال رهبری " تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها" پشت سر گذاشته‌ایم و انتظار می‌رفت در سال جاری با توجه به رفع موانعی که مدنظر رهبری است مسؤولان با دغدغه بیشتری در این حوزه وارد عمل شوند؛ در حالی که نه تنها چنین چیزی اجرایی نشد بلکه از نظر مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک بهشهر برخی سنگ‌اندازی‌ها بر سر راه تولید و تولیدکنندگان انجام شد.

*مسؤولان سنگ‌اندازی نکنند

امیرحمزه توسلی در بازدید مالکی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از این کارخانه با همراهی شریعتی نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مشکل اصلی تولید این است که مسؤولان به جای حمایت از تولید تنها به شعار بسنده کرده‌اند و تولیدکننده تنهاست و باید به تنهایی بجنگد.

وی افزود: تمام شعار سال حول محور تولید است اما در عمل حمایتی از تولید و تولیدکننده نمی‌شود و همه حمایت‌ها در شعار خلاصه شده است.

مدیرعامل بهپاک بهشهر با اشاره به اینکه در کنار دستگاه‌های مختلف نظارتی باید دستگاه‌های حمایتی هم فعال شوند؛ خاطرنشان کرد: حمایت و پشتیبانی از مسائل مهمی است که نباید نادیده گرفته شود؛ چرا که در شرایط تحریم و جنگ اقتصادی که تولیدکننده به عنوان جهادگر این عرصه شناخته شده است؛ حمایت و پشتیبانی اصل مهم برای تولید و تولیدکننده است.

*تعطیلی ۱۳ هزار واحد صنعتی در کشور

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه سرپا بودن این شرکت صنعتی بیانگر مدیریت خوب در این واحد تولیدی است؛ گفت: مدیریت جوان، پویا و جهادی مهمترین عامل توسعه است و باید از این فعالان قدردانی کرد.

فداحسین مالکی افزود: امروزه ما گرفتار تحریم‌های مختلف و سنگین دشمنان هستیم که نمی‌توان از آن غافل شد اما باید بدانیم که همه مشکلات ما از دشمنان و تحریم نیست بلکه برخی در داخل با خودتحریمی بر مشکلات افزوده‌اند.

وی یادآور شد: تعطیلی ۱۳ هزار واحد صنعتی در کشور زنگ خطری بزرگ برای کشور است چرا که تعطیلی حتی یک واحد تولیدی می‌تواند بحران‌های مختلف روحی، جسمی و اقتصادی و اجتماعی بر جامعه و مردم تحمیل کند و لذا تعطیلی واحدهای صنعتی ساده نیست.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی همچنین با اعلام اینکه متاسفانه با خودتحریمی در عمل و فکر روبرو هستیم؛ گفت: زمانی که صحبت از قاچاق می‌شود تنها به فکر قاچاق زمینی و دریایی می‌افتیم در حالی که برخی از قاچاق‌ها در همین فکر، قلم و عمل است و باید مراقب بود.

وی گفت: مجلس مصمم است که برای رفع موانع تولید با کمک دولت کارهای اساسی انجام دهد و معتقدیم اگر نظارت و کنترل دقیق در دستگاه‌ها اجرایی شود، یک شبه شاهد بالا رفتن قیمت‌ها نخواهیم بود.

مالکی افزود: مجلس طرح تغییر ساختار بانک مرکزی و بانک‌ها را در دستور کار دارد و امیدواریم با هماهنگی بین مجلس و دولت جدید از فساد جلوگیری و روان‌سازی شود تا مشکلات برطرف شود.

*برنامه‌های توسعه‌ای واحدهای تولیدی مهمترین اولویت مجلس

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه به دنبال برنامه‌های توسعه‌ای هستیم تا برای واحدهای تولیدی رشد و شکوفایی همه جانبه ایجاد شود، اظهار کرد: برنامه‌های توسعه‌ای واحدهای تولیدی؛ مهمترین اولویت مجلس است و در این راستا گوش به فرمان پیام رهبری و شعار سال هستیم.

غلامرضا شریعتی گفت: شرکت صنعتی از واحدهای برند در شهرستان بهشهر است که بخش اعظمی از اشتغال شهرستان را به دوش می‌کشد و ایجاد اشتغال برای ۵۰۰ نیروی کار در این واحد صنعتی از نقاط مثبت کار جهادی مدیریت این واحد است.

وی با بیان اینکه مازندران دارای رشد ۹.۵ درصدی بیکاری است؛ افزود: متاسفانه این رقم در شهرستان بهشهر براساس آمار رسمی ۱۸.۵ درصد بیکاری است و قطعا" آمارهای غیررسمی و ثبت نشده آمار بیشتری را نشان خواهد داد و لذا باید به داد این خیل عظیم بیکاران رسید.

شریعتی خاطر نشان کرد: تأمین نهاده و فراهم آوردن ارز برای وارد کردن نهاده‌ها از مسائل مهم و اساسی است که نباید نادیده گرفته شود و برای توسعه هر چه بیشتر این واحد تولیدی باید کمک کار این واحد بود.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی گفت: این واحد تولیدی شرکت‌های مختلفی را پشتیبانی می‌کند و با توجه به اینکه زنجیره مهمی برای اشتغال و تولید در کشور است و امکان استحصال مواد اولیه  بالایی را دارد؛ برای توسعه اشتغال باید در بخش ارز و نهاده‌های دامی کمک کار این واحد تولیدی باشیم.

انتهای پیام/ ۸۶۰۰۲/غ

منبع: فارس

کلیدواژه: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی فداحسین مالکی بازدید از بهپاک بهشهر مجلس و حمایت از تولید نماینده مردم بهشهر غلامرضا شریعتی نماینده مردم بهشهر نماینده مردم بهشهر عضو کمیسیون امنیت واحد تولیدی واحد صنعتی شعار سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۳۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران؛ در نشست مشترک آقای فرشاد مقیمی مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و آقای رجبی مشهدی مدیر عامل سازمان توانیر، همچنین بر انعقاد تفاهم نامه‌ای به مبلغ ٤ هزار میلیارد تومان وفق بند (خ) تبصره (۷) قانون بودجه سال ١٤٠٣ در جهت کمک به طرح‌های برق رسانی به شهرک‌ها و نواحی صنعتی تأکید شد.    تکمیل و بهره برداری ۲۱ پست برق دارای تفاهم نامه در سطح شهرک‌ها و نواحی صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۵ درصد (تا پایان سال ۱٤۰۲) با ظرفیت ٤۲۰ مگاوات و سرمایه‌گذاری حدود هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان از دیگر مصوبات این نشست مشترک بود.    این نشست مشترک با هدف چاره اندیشی برای رفع ناترازی برقِ شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور در سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران برگزار شد.

دیگر خبرها

  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال